Tarieven

Tarieven

In 2022 heb ik een sabbatical genomen bij mijn beroepsvereniging NBVH. Hierdoor worden mijn facturen dit jaar mogelijk niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat zijn mijn tarieven voor hypnotherapie bij De Gouden Rugzak? Hieronder staat mijn aanbod.

Kennismakingsgesprek   Gratis
Intake                                 € 75,– p.u,
Sessie                                € 110,–

Intake en 5 sessies          € 610,– (besparing  € 50,–)

Het kennismakingsgesprek

Wil je eerst met mij kennismaken? Dan kunnen we praten over je klachten en kun je horen wat ik voor je kan betekenen. Maak gerust een afspraak. We kijken tijdens dit kennismakingsgesprek of het van beide kanten klikt, en of er wederzijds vertrouwen is. Dit is essentieel voor het succes van de therapie bij het oplossen van je klachten. Het kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is gratis.

Intakegesprek

Wil je na de kennismaking met me aan de slag bij het aanpakken van je klachten? Dan hebben we een uitgebreid intakegesprek. Daarin gaan we dieper in op je klachten Tijdens dit gesprek bespreken we alle relevante informatie die daarbij van belang is. Het intakegesprek duurt maximaal 2 uur, en is € 75,- per uur  Afhankelijk van de duur van het gesprek vindt verrekening plaats van het uurtarief per volle gewerkte kwartieren.

Therapiesessie

De therapie bestaat uit gemiddeld 3 tot 10 sessies. Een sessie duurt 1,5 uur. Het tarief per sessie is € 110,- .

Betalingen

Betaling vindt na afloop van de sessie direct plaats. Je kunt contant betalen of via mobiel bankieren. Na de sessie ontvang je de reeds betaalde factuur per e-mail. Deze dien je zelf in bij je zorgverzekeraar om voor vergoeding in aanmerking te komen. (in 2022 kunt u het proberen, maar geen garantie dat u het vergoed krijgt).

Behandelingsovereenkomst, Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

Praktijk de Gouden Rugzak werkt met een behandelingsovereenkomst voor clienten. Bekijk de behandelovereenkomst (.pfd).

Hierop zijn de algemene voorwaarden van Praktijk de Gouden Rugzak van toepassing. Bekijk de AlgemeneVoorwaarden (.pdf).

Tevens vind je in de Privacyverklaring (.pdf) hoe Praktijk De Gouden Rugzak omgaat met je privacygevoelige gegevens.

Vergoedingen

Praktijk ‘De Gouden Rugzak’ is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), de koepelorganisatie RBCZ en ingeschreven bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG).

De therapiesessies worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk of volledig) vergoed vanuit de aanvullende verzekering. (in 2022 een jaar niet).

Tip: neem vooraf contact op met je eigen zorgverzekeraar om te informeren naar de vergoedingen voor hypnotherapie.

Het kan zijn dat je verzekeraar vraagt naar de registratienummers van praktijk ‘De Gouden Rugzak’. Dan heb je deze nummers nodig:

NBVH lidnummer: 05089
RBCZ (koepelorganisatie) licentiecode: 403115R
AGB code: 90033164 en 9012119
SCAG inschrijfnummer: 10280