Tarieven

Tarieven

Wat zijn mijn tarieven voor hypnotherapie bij De Gouden Rugzak? Hieronder staat mijn aanbod.

  • Kennismakingsgesprek   Gratis
  • Intake                                 €      85,– p.u,
  • Sessie                                €    110,–
  • Online beeldbellen          €    110,–
  • Intake en 5 sessies          €    625,– (u bespaart € 32,50)
  • Burn out pakket               € 1.050,– (intake en 9 sessies incl. ondersteunende audio)        
  • Virtuele maagband         €     600,– (intake en 4 sessies incl. ondersteunende audio)
De tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Het kennismakingsgesprek

Wil je eerst met mij kennismaken? Dan kunnen we praten over je klachten en kun je horen wat ik voor je kan betekenen. Maak gerust een afspraak. We kijken tijdens dit kennismakingsgesprek of het van beide kanten klikt en of er wederzijds vertrouwen is. Dit is essentieel voor het succes van de therapie bij het oplossen van je klachten. Het kennismakingsgesprek duurt 30 minuten en is gratis.

Intakegesprek

Wil je na de kennismaking met me aan de slag bij het aanpakken van je klachten? Dan hebben we een uitgebreid intakegesprek. Daarin gaan we dieper in op je klachten. Tijdens dit gesprek bespreken we alle relevante informatie die daarbij van belang is. Het intakegesprek duurt gemiddeld 1,5 uur en is € 85,- per uur  Afhankelijk van de duur van het gesprek vindt verrekening plaats van het uurtarief per volle gewerkte kwartieren.

Therapiesessie

De therapie bestaat uit gemiddeld 3 tot 10 sessies. Een sessie duurt 60 a 75 minuten. Het tarief per sessie is € 110,- .

Betalingen

Betaling vindt na afloop van de sessie plaats. Ik stuur je een tikkie, die je kunt voldoen. Na de sessie ontvang je de reeds betaalde factuur per e-mail.  Afmeldingen dienen te geschieden minimaal 48 uur voor de sessie plaatsvindt, afmeldingen die daarna plaatsvinden worden in rekening gebracht. 

Behandelingsovereenkomst, Algemene voorwaarden en Privacyverklaring

Praktijk de Gouden Rugzak werkt met een behandelingsovereenkomst voor cliënten. Bekijk de behandelovereenkomst (.pfd).

Hierop zijn de algemene voorwaarden van Praktijk de Gouden Rugzak van toepassing. Bekijk de AlgemeneVoorwaarden (.pdf).

Tevens vind je in de Privacyverklaring (.pdf) hoe Praktijk De Gouden Rugzak omgaat met je privacygevoelige gegevens.

Vergoedingen

Praktijk ‘De Gouden Rugzak’ is aangesloten bij de Nederlandse Beroepsvereniging van Hypnotherapeuten (NBVH), de koepelorganisatie RBCZ en ingeschreven bij de Geschillencommissie voor de Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG).

De therapiesessies worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit de aanvullende verzekering.  Klik op de zorgwijzer om te kijken of uw zorgverzekeraar vergoedt of neem contact op met je eigen zorgverzekeraar om te informeren naar de vergoedingen voor hypnotherapie.

Het kan zijn dat je verzekeraar vraagt naar de registratienummers van praktijk ‘De Gouden Rugzak’. Dan heb je deze nummers nodig:

NBVH lidnummer: 05089
RBCZ (koepelorganisatie) licentiecode: 403115R
AGB code: 90033164 en 9012119
SCAG inschrijfnummer: 10280

KvK nr: 32151040

Kwaliteitsbewaking

De overheid heeft bepaald dat we als zorgverleners moeten voldoen aan een standaard waarin de kwaliteit van zorg wordt bewaakt. Wat Praktijk De Gouden Rugzak betreft betekent dit dat ik aangesloten ben bij de NBVH en de RBCZ  en voldoe aan de WKGGZ. Dat betekent dat u voor klachten terecht kunt bij de SCAG en het tuchtrecht geregeld is via de RBCZ. Meer informatie vind u ook op de site van de NBVH.