Workshop "Leren loslaten"

Leren loslaten

Ben je klaar om een reis van innerlijke groei en bevrijding te maken? Ontdek de kracht van loslaten tijdens onze workshop “Leren Loslaten”. Middels een hele simpele methode leer je hoe je negatieve emoties, beperkende overtuigingen en vasthoudende gedachten kunt loslaten, zodat je ruimte kunt maken voor groei, vrijheid en innerlijke rust.

Na afloop van de workshop ben jij in staat deze methode zelf thuis te gebruiken.

Waarom loslaten belangrijk is

Heb jij wel eens goed naar een kind gekeken, die boos/verdrietig of bang is? Het kind is het maar even en gaat daarna weer verder alsof er niets gebeurd is. Het laat ‘gewoonweg’ los en gaat weer door. Op weg naar volwassenheid raken we dit vermogen kwijt.  We zijn vastgeraakt in gewoonten om je te verzetten tegen dat wat je niet wilt. We zijn hierin zo geprogrammeerd geraakt dat het een reflex is. Maar als we blijven vechten tegen wat we niet willen, lijkt het alsof die dingen ons juist overal volgen. Het is alsof je een zaklantaarn gebruikt: waar je op richt, dat zie je. De kunst is om te accepteren en het gevecht los te laten.

Loslaten is belangrijk omdat het ons in staat stelt om negatieve emoties, beperkende overtuigingen en vastgeroeste patronen los te laten die ons belemmeren om volledig te leven. Loslaten heeft vele positieve effecten, zoals:

Inhoud van de workshop

Tijdens de 2,5 uur durende workshop leer ik je de Sedona Methode aan. Dit is een eenvoudige en praktische methode die je helpt om emoties los te laten en innerlijke rust te vinden. We gaan in hypnose naar de emotie/belemmerende overtuiging of lichamelijke klacht. Ik stel je vervolgens steeds 3 vragen. Door deze vragen te stellen, leer je om je emoties te erkennen, te accepteren en uiteindelijk los te laten. Door los te laten, zul je merken dat je meer ruimte hebt voor positieve gevoelens en een heldere geest. We gaan dus jouw volle emmer leegmaken, zodat hij weer gevuld kan worden met positieve dingen. Met de Sedona Methode kun je leren omgaan met stress, angst en negatieve gedachten, zodat je je beter kunt voelen en meer kunt genieten van het leven

Data en tarieven

De eerstvolgende workshop is  op vrijdag 12 april om 9.00 uur. Je investering voor deze cursus bedraagt 110 euro. Vergoedingen zijn mogelijk via de aanvullende verzekering!

Wees er snel bij, want VOL = VOL

Aanmelden

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de cursus, stuur een e-mail via het contactformulier of bel me op 06-15218421. Indien u zich aanmeld, vermeld dan in het onderwerp dat het om de workshop Leren loslaten gaat. Geef ook aan welk tijdstip u wilt.