Hypnotherapie bij onzekerheid en minderwaardig voelen

Hypnotherapie

Hypnotherapie bij onzekerheid en minderwaardig voelen

Minderwaardig voelen

Wanneer kan hypnotherapie bij onzekerheid en minderwaardig voelen je helpen?

Je hebt het gevoel dat je altijd tekort schiet. Je hebt het idee dat je minder bent dan anderen of dat je minder kunt. Misschien heb je zelfs last van schaamte- en schuldgevoelens. Je zal nooit iets voor jezelf te vragen. Je bent te bescheiden en veel te afwachtend. Meestal ben je in gezelschap stil. Door gevoelens vermijd je sociale contacten, terwijl je daar wel behoefte aan hebt. Je raakt hierdoor steeds verder in je isolement.

Onzekerheid

In het openbaar spreken is moeilijk. Je sterft bijna van de zenuwen. Je wil het liefst helemaal weg kruipen of onzichtbaar worden. Je hebt een droge mond, klamme handen en hartkloppingen. Je hebt een negatief zelfbeeld en onrealistisch hoge verwachtingen van jezelf.

Herken je dit?

Hier is iets aan te doen. Hypnotherapie kan helpen bij onzekerheid en je minderwaardig voelen. We kunnen kijken waar die belemmerende overtuigingen vandaan komen. Ik kan je helpen om terug in je kracht te komen en uitzoeken wat voor jou een prettige manier is om je ruimte in te nemen. Het resultaat is dat je weer in contact bent met jezelf en je omgeving.

Contact

Wil je eens praten over je onzekerheid en kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. Stuur een e-mail via het contactformulier of bel me op 06-15218421.

Karin Hartevelt

Erkend door:

NBVH logo