Burn out

Hypnotherapie

Burn out

Burn-out

Als je last hebt van burn out, herken je vast de onderstaande klachten:

Waarom hypnotherapie voor burn-out?

Hypnotherapie biedt een unieke en effectieve benadering voor het herstel van burn-out. Door de hypnose kom je in trance, waardoor je in staat bent de wortels aan te pakken met je onderbewustzijn. Oude overtuigingen, gedragspatronen, overlevingsmechanismen hebben ervoor gezorgd dat je in de burn-out terecht kwam. Door in trance hiernaar te kijken, kunnen emoties worden losgelaten, krijg je inzicht in jezelf waardoor heling op het diepste niveau kan plaatsvinden. Door middel van diepgaande ontspanning en gerichte suggesties, helpt hypnotherapie bij het herprogrammeren van negatieve overtuigingen, het verminderen van stress en het bevorderen van innerlijke heling en veerkracht.

Wat kun je verwachten van het traject?

Ik bied een gepersonaliseerd traject aan dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen.  Allereerst zorg ik ervoor dat je energielevel weer omhoog gaat en dat de diepe terugvallen afnemen. Hiervoor activeer ik innerlijke hulpbronnen. Daarnaast bied ik talloze praktische handvatten, zoals ademtechnieken, dag-/nachtritme, voeding, stressmanagement e.d. Indien er meer veerkracht is, ga ik de diepte in om te kijken naar jouw overlevingsmechanismen en oude patronen. Door deze bij de wortel aan te pakken, is er veel meer kans op langdurig herstel.

Het is tijd om te investeren in jezelf en jouw welzijn. Wacht hier niet onnodig lang mee. Burn-out is niet het einde, maar juist het begin van een nieuw hoofdstuk van herstel, groei en empowerment. Jezelf, maar dan 2.0 zeg maar. Bij burn-out is het namelijk niet “ik hoop dat ik snel weer de oude ben”, maar “ik hoop dat ik snel mijn nieuwe zelf mag zijn!”.  

Contact

Wil je eens praten over je burn-out en kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken dan of het van beide kanten klikt en er een wederzijds vertrouwen is om succesvolle therapie in te zetten voor het oplossen van je burn-out. Stuur een e-mail via het contactformulier of bel me op 06-15218421.

Karin Hartevelt

Karin Hartevelt

Erkend door:

NBVH logo