Training: “Hervind jezelf, hypnotherapie als helende reis

Training "Hervind jezelf"

Training "Hervind jezelf: hypnotherapie als helende reis"

Hoi lieve jij!

 

Voel jij je uitgeput en moe gestreden? Altijd voor anderen gezorgd, hard gewerkt en jezelf compleet vergeten? Je lichaam moe en futloos, geen energie en levenslust en totaal geen idee wie jij nou eigenlijk in de kern bent en waar je voor staat?

Jij bent hierin niet alleen. Voor veel vrouwen tussen 40 en 60 jaar is dit heel herkenbaar. Je kinderen verlaten het huis, de opvoeding en zorgen voor is gedaan. Maar nu heb je last van depressie, burn-out, oververmoeidheid of stress. Je komt erachter dat je jezelf bent verloren en je weet niet goed hoe nu verder. Grenzen stellen en nee zeggen is heel moeilijk voor je en ook jezelf op nummer 1 zetten voelt heel vreemd en bijna onmogelijk. Je kunt zelfs worstelen met gevoelens van angst, schuld of schaamte dat je het zover hebt laten komen. Je hebt vragen als: Wie ben ik nu eigenlijk in de kern en waar sta ik voor. Hoe zou ik de rest van mijn leven willen besteden?

Het is tijd om jezelf terug te vinden.

Wat jij nodig hebt is een weg naar herstel, een weg naar jezelf. Een energiek en krachtig lichaam waarmee je je eigen leven kunt leiden. Maar ook een ontspannen en vredig lichaam, 1 met jezelf zijn. Maar welke richting moet je op en waar moet je als eerste mee beginnen? Hoe leer je nee zeggen, grenzen te stellen en meer voor jezelf te kiezen. Hoe laat je je perfectionisme los, wanneer ben je goed genoeg?

Want het verlangen naar ontspanning, naar het kunnen geven van doel aan je eigen leven, naar het weer in contact komen met jezelf en vanuit je hart leven voelt groots.

Ontdek de kracht van hypnotherapie.

In mijn training, “Hervind Jezelf: Hypnotherapie als Helende Reis” bied ik een veilige en effectieve weg naar zelfontdekking en lichamelijke genezing. Met behulp van bewezen hypnotherapeutische technieken begeleid ik je stap voor stap op je reis naar de ontdekking van jezelf.

Wat kun je verwachten?
  • Ontspanning en balans: Je leert effectieve ontspannings- en ademhalingsoefeningen, die je dagelijks kunt toepassen om innerlijke rust te vinden te midden van de chaos.
  • Diepgaande heling: Je pakt je stress, vermoeidheid, burn out klachten aan in je diepste lagen van je onderbewustzijn door hypnose, waardoor je de wortels van deze klachten blootlegt en transformeert.
  • Empowerment: Je leert krachtige tools en technieken met zelfhypnose om je eigen leven vorm te geven.
  • Grenzen stellen: Ontdek hoe je assertief kunt zijn, nee kunt zeggen en gezonde grenzen kunt stellen, zonder schuldgevoel, schaamte of angst 
  • Levensdoelen: Krijg helderheid over je levensdoelen en leer hoe je ze kunt bereiken, stap voor stap.
  • Zelfliefde en acceptatie: Omarm jezelf met compassie en versterk je zelfbeeld en eigenwaarde van binnenuit.

Investering in jezelf.

De training vindt plaats in mijn praktijkruimte, Gildenveld 24H in Zeewolde. Ik werk met kleine groepjes van maximaal 6 personen, zodat ik persoonlijk aandacht kan geven, maar ook aan elkaar. De training bestaat uit 6 bijeenkomsten van 2,5 uur en start op vrijdag 22 maart om 09.00 uur en op zaterdag 23 maart om 09.00 uur. De data zijn verder 29-3/30-3,  5-4/6-4, 12-4/13-4, 19-4/20-4 en we sluiten af op 26-4/27-4.  De investering normaal is normaal € 375,–. Ik bied hem aan voor de pilotprijs van € 299,–. In ruil daarvoor ontvang ik graag een recensie, die ik kan gebruiken voor mijn website. Meld je snel aan, want vol = vol. Vermeld bij de aanmelding bij het onderwerp dat het om de training “Hervind jezelf” gaat en geef je adresgegevens op en of je op vrijdag of zaterdag wilt deelnemen.  Vervolgens  krijg je de factuur via de mail toegezonden. De inschrijving is pas definitief nadat de factuur is betaald. Annuleren is mogelijk tot 3 werkdagen voor aanvang van de training. Daarna vindt er geen restitutie meer plaats.  Mogelijkheden tot (Gedeeltelijke) vergoeding zijn via de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar, je werkgever of de belastingdienst. 

Word de regisseur van je eigen leven.

Het is tijd om de controle terug te nemen. Het is tijd om jezelf terug te vinden en te leven vanuit je hart. Neem de eerste stap op weg naar zelfheling en meld je vandaag nog aan voor “Hervind Jezelf: Hypnotherapie als Helende Reis”.

Karin Hartevelt

Karin Hartevelt

Erkend door: