Cursus Zelfhypnose

Cursus Zelfhypnose

 Wil jij je oude patronen doorbreken, gewoontes veranderen, afvallen of meer zelfvertrouwen? En heb jij altijd al eens willen ervaren hoe het is om in hypnose te zijn?

Ontdek de buitengewone kracht van zelfhypnose en zet de eerste stap naar een leven van innerlijke rust, focus en welzijn.

Deze cursus zelfhypnose heb ik ontworpen om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, waarbij je de controle over je geest leert beheersen en positieve veranderingen in je leven teweegbrengt.

Waarom Zelfhypnose

 Wist je dat 15 minuten per dag in Zelfhypnose gaan al gelijk staat aan 2 tot 4 uur slaap en dus bijdraagt aan je welzijn!

Zelfhypnose kun je voor heel veel dingen inzetten. De belangrijkste staan hieronder genoemd. 

Inhoud van de cursus

In 4 bijeenkomsten van 2 uur komt het volgende aan bod:

Bijeenkomst 1: Kennismaking met hypnose. Aanleren en trainen van twee methodes om in zelfhypnose te gaan om en er weer uit te komen.

Bijeenkomsten 2 t/m 4: Aan de hand van je thema leer je technieken aan hoe je een positieve verandering tot stand brengt en hoe je je onderbewustzijn kunt beïnvloeden. Tevens ontdek je hoe je zelfhypnose kunt integreren in je dagelijkse leven voor blijvende resultaten.

De cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je ervaring met meditatie of hypnose. Door het werken in kleine groepjes (maximaal 6 personen) profiteer je van mijn persoonlijke ondersteuning en begeleiding om ervoor te zorgen dat je het maximale uit de cursus haalt.

Data en tarieven

De eerstvolgende cursus van 4 bijeenkomsten is op vrijdag 22 -29 maart – 5 – 12 april 2024 om 14.00 uur. Je investering voor deze cursus bedraagt 110 euro. Dit is inclusief koffie/thee, werkmateriaal en een hand-out. 

Wees er snel bij, want VOL = VOL

Aanmelden

Wil je meer weten of wil je je aanmelden voor de cursus, stuur een e-mail via het contactformulier of bel me op 06-15218421. Indien u zich aanmeld, vermeld dan in het onderwerp dat het om de cursus zelfhypnose gaat. Geef ook aan welk tijdstip u wilt.