Reacties van cliënten die je voorgingen

Ervaringen van cliënten:

“Tijdens de sessies heb ik mijn innerlijke pijn kunnen voelen en uiten. Ik heb geleerd niet meer alles op mijn schouders te dragen en kan beter voor mezelf opkomen."
Lidy
“Wat een bijzondere ervaring om zo diep tot mijn kern te gaan. Ik ben verbluft te ontdekken dat er zo’n kracht in mij zit. Heel erg bedankt voor alles.”
Sabine
“Wauw, wat heb ik in één sessie al een waardevolle ervaringen met hypnotherapie opgedaan. Ik weet nu waarom mijn lichaam op bepaalde punten pijn doet, welk onbewust gevoel daaronder ligt en wat ik eraan kan doen. “
"Na onze sessie gisteren, heb ik mij heel prettig gevoeld.Ook vandaag nog. De meest erge zenuwpijn achter mijn oog en oor is weggetrokken en ik heb daardoor 2 nachten heerlijk geslapen!"
Gerlinde
"Nadat ik bij jou in de praktijk ben geweest, heb ik mijzelf als een heel ander mens gezien en nog steeds."
Paul
"Een tijdje geleden een aantal sessies gehad die me erg geholpen hebben en tot goede inzichten hebben geleid."
Bas
"Ik denk zeker met een glimlach terug aan de sessies die ik bij je heb gehad. Soms denk ik wel eens dat ik nog best eens in regressie wil gaan, al is het alleen om de rust in mijn lijf te voelen!"
Susan
"De hypnotherapie sessies bij Karin hebben zo’n doeltreffend effect gehad op mijn triggers. Karin heeft dit weten te bewerkstelligen door goed te luisteren, echter ook dóór te vragen en hiermee de juiste combinatie weten te maken in iedere sessie om tot de kern door te dringen. Zij heeft mij zoveel inzichten gegeven waardoor ik nu zaken in een ander licht kan zien en heb kunnen ombuigen tot een positieve en leerzame ervaring. Ik heb bij de behandelingen van Karin echt een goed gevoel van vertrouwen, vakkundigheid, inleving en begrip ervaren. Ik ben erg blij dat onze wegen elkaar gekruist hebben."
Carla
“Mijn hulpvraag was dat ik bijzonder snel geïrriteerd naar mensen toe was. 4 sessies ben ik d.m.v. hypnose naar de kern van het probleem gegaan. Ik ben erg rationeel en daarom had ik nooit echt het gevoel dat ik werkelijk in hypnose was. Dat ik werkelijk weg was. Misschien was mijn verwachting ook een beetje anders dan het werkelijk was. Ik was na elke sessie wel een paar dagen echt doodop en sliep heel veel. Wat voor mij een teken was, dat er onbewust wel heel veel gebeurde. De laatste 2 sessies zijn we door middel van werken met delen en visualiseren aan de gang gegaan. We zijn dichter bij de kern gekomen van waar het probleem eigenlijk vandaan komt en ik ben me daar veel meer bewust van geworden. Ook hebben we tegelijkertijd een ander probleem aangepakt , namelijk mijn toekomstige baan. Als persoon die bang was voor vliegen ben ik uiteindelijk piloot geworden. Ik weet 100% zeker dat de therapie daar een positieve bijdrage aan gehad heeft. Karin is een erg lieve, toegankelijke en professionele therapeute en ik heb me altijd heel erg op mijn gemak bij haar gevoeld.”
Rogier