Omgaan met Spanning, stress en burn-out

Wil jij leren omgaan met stress en burn out? Heb jij last van te veel spanning? Een beetje spanning en stress horen bij het leven, maar door te veel stress kunnen klachten ontstaan, zoals chronische vermoeidheid, onrust, chaotisch gedrag, vergeetachtigheid, slaapproblemen, concentratiestoornissen en lichamelijke klachten.

Of je voelt je juist somber, lusteloos en trekt je terug uit sociale contacten. Je kunt niet meer ontspannen, en dat breekt je op.

Burn-out / Overspannen zijn

Ben jij overspannen of burn-out? Zie je het niet meer zitten? Is alles je teveel? Dan is het werken aan lichamelijk herstel de eerste stap in behandeling. Als hypnotherapeut begeleid ik je in therapeutische oefeningen en krijg je adviezen om je lichaam te ontspannen en ontladen. Daarnaast kijken we op onbewust niveau waar je burn-out vandaan komt en werken we toe naar het oplossen van je burn-out.

Hoe kan hypnotherapie helpen?

Hypnotherapie kan helpen bij het leren omgaan met stress en burn-out, door het verminderen van spanning. De oorzaak van spanning, stress en burn-out klachten zit vaak in je onbewuste gedachten en overtuigingen. Jouw onderbewuste wil je via lichamelijke klachten iets duidelijk maken. Ik ga samen met jou onderzoeken wat je lichaam wil vertellen, door weer contact te maken met je onderbewuste (je hart, je intuïtie) en te achterhalen wat de oorzaak is van je klachten, zodat je ze kunt oplossen.

Werkwijze: hoe ziet een therapie traject eruit?

Na een gratis kennismakinggesprek en een uitgebreide intake begeleid ik je in een maatwerk traject. We zien elkaar meestal 1 keer per 2 weken. Met hypnose (trance) kun je in korte tijd goede resultaten bereiken. Vaak zijn 3 tot 10 sessies al voldoende.

Contact

Wil je eens praten over jouw gevoelens van spanning, stress of je burn-out? Wil je leren omgaan met stress en burn-out? Zullen we kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken dan of het van beide kanten klikt en er een wederzijds vertrouwen is om succesvolle therapie in te zetten voor het oplossen van je klachten. Stuur een e-mail via het contactformulier , of bel me op 06-15218421.