Burn-out

Burn-out

Daar zit je dan…. Uitgeput, moe, het lichaam doet zeer, het hoofd is onrustig en gestrest. Externe stressoren hebben gemaakt dat je langdurige extreme stress hebt ervaren en nu in een burn-out zit.

En dan is er ineens nog maar 1 ding echt belangrijk: Een gezond lichaam.

 

Het verlangen naar rust en ontspanning. Je leven leiden, kunnen lachen en vreugde ervaren, actief zijn, mee kunnen doen in de maatschappij en goed kunnen slapen. Eigenlijk zoals je vroeger gewend was.

Als je in een burn-out zit, lijkt bovenstaande mijlenver weg. Elke terugval voelt diep, er lijkt geen einde aan te komen.  Blijf er niet mee rondlopen. Hoe eerder je aan de slag gaat, des te sneller merk je resultaat.

Wat zijn de symptomen:

Een burn-out, veroorzaakt door langdurige stress, manifesteert zich met diverse symptomen. Let op de volgende signalen:

Hoe kan hypnotherapie helpen bij een burn-out?

Met hypnotherapie kan allereerst begonnen worden met het verminderen van het hoge stress niveau. Dit doe ik middels het aanleren van ademhalingstechnieken en mindfulness. Daarna volgt een reis van zelfontdekking en heling. We kijken naar de onderliggende oorzaken, oude overtuigingen en patronen, die voor de burn-out hebben gezorgd. Doorgaans zijn dit patronen van perfectionisme en onrealistische hoge doelen die de energiereserves hebben uitgeput. Als laatste gaan we nieuwe overtuigingen installeren, zodat een tweede burn-out voorkomen kan worden.

Contact

Wil je eens praten over jouw burn-out? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken dan of het van beide kanten klikt en er een wederzijds vertrouwen is om succesvolle therapie in te zetten voor het oplossen van je burn-out. Stuur een e-mail via het contactformulier , of bel me op 06-15218421.