Burn-out behandeling

Veel mensen vragen zich af, hoe kom ik van mijn burn-out af? Want zeg nou zelf, je wilt je zo graag weer energiek en fit zijn. Gewoon weer lekker in je vel zitten. Je wilt van de bank afkomen en niet meer zo eindeloos moe zijn. Veel mensen zeggen dat ze graag weer de oude zouden willen zijn. Maar daar ligt nu juist de reden van de burn-out.

Hoe kan hypnotherapie helpen bij een burn-out?

Hypnotherapie kan helpen bij het begrijpen en verwerken van een burn-out. Als eerste beginnen we te kijken naar de basis, hoe krijg ik meer energie? Daarvoor ga ik je leren ademen, kijken we naar een goede dag structuur, met voldoende slaap en ontspanning en beweging. Zodra er meer veerkracht is, gaan we op zoek naar de oorzaak van burn-out . Burn-out behandeling bestaat dan uit het kijken naar je onbewuste gedachten en overtuigingen. Jouw onderbewuste wil je via lichamelijke klachten iets duidelijk maken. Ik ga samen met jou onderzoeken wat je lichaam wil vertellen, door weer contact te maken met je onderbewuste (je hart, je intuïtie) en te achterhalen wat de oorzaak is van je klachten, zodat je ze kunt oplossen.

Hoe ziet een burn-out behandeling eruit

Na een gratis kennismakinggesprek en een uitgebreide intake begeleid ik je in een maatwerk traject.  Het eerste deel werken we aan energie opbouw, het tweede deel aan onderliggende oorzaak. Burn-out is met hypnotherapie goed te behandelen. Tijdens deel 1 zie ik je 1x per week, tijdens het tweede gedeelte 1x per 2 weken. 

Ik bied een pakket aan van een intakegesprek en 9 sessies.

Uw investering voor een fijn en ontspannen leven na een burn-out  is 999 euro. 

Vergoedingen zijn mogelijk via de aanvullende verzekering. 

Contact

Wil je eens praten over jouw burn-out?  Zullen we kijken wat ik voor je kan betekenen? Bel of mail voor een gratis kennismakingsgesprek. We kijken dan of het van beide kanten klikt en er een wederzijds vertrouwen is om succesvolle therapie in te zetten voor het oplossen van je burn-out. Stuur een e-mail via het contactformulier , of bel me op 06-15218421.